* påskpresenter * smycken nyckelringar hängen * nytt äkta hanverk *

PÅSKPREMIÄR -  nu är helt nydesignade halsband, armband, örhängen, nyckelringar och hängen klara och finns att köpa i butiken.
Perfekta söta små smycken till ditt eget eller fjällälskarens påskägg!

Gör ett statement, visa vem du är genom smycken med fjällkänsla. Häng på ledkryss-bling-bling på nyckelknippan, väskan eller jackan.
Jag har tagit fram en liten exklusiv kollektion med smycken och accessoarer. En ide´som tog nästan hela vintern för att få klart. Men nu är kollektionen äntligen här! :-)

Det är halsband, armband, cereolörhängen, nyckelringar och hängen till tex dragkedjor på jackor, väskor eller till ris/grenar. Berlockerna som jag designat är ledkryss. De transparenta som påminner om ledkryss i is/frost/snö och de röda som är lika röda som ledkryssen själva. De transparenta ledkryssen är lite mer neutrala och de röda lite mer kaxiga. Som kombo till ledkryssen finns små berlocker i form av hjärtan i äkta silver att hänga i halsband eller armband. Det ger lite mer glam, lyx och flärd på fjället! ;-)
Det finns även berlocker i nickelfritt  i form av olika snöflingor som är fina att hänga på renskinns snodden.

Evy i Matfors står för det samiska hantverket av de fina tvinnade halsbanden och armbanden i renskinn. Hon gör även jättefina samearmband kan jag tipsa om.
Cia i Sala har producerat plexiglasdetaljerna som jag formgivit.
Fröken Snö (jag alltså;-) har tillverkat smycken, nyckelringar och hängen på löpande band.
Ett arbete som kräver noggrannhet, koncentration, stort lugn och bra syn. Det är ju pytte små saker att hålla på med när man jobbar med smycken och övar upp tålamodet en hel del. Det är som meditiation i arbete kan man säga ;-)

Det blev en härligt ny mix mellan naturmaterial som färgat och naturligt renskinn, äkta sterlingsilver i kombination med onaturliga transparenta och röda plexiglas. Accessoarer för fjällälskare som vill ha det naturligt hantverket och den genuina fjäll-looken fast på ett lite modernare och stilrenare sätt.

Sakerna är allergivänliga och lätt att bära. Ledkryssen i plexiglas känns nästan inte alls, kittlar bara lite skönt mot halsen där de hänger och dinglar i creolörhänget. Passar bra för oss som inte gillar stora tunga örhängen, men ändå vill ha något som syns och sticker ut lite ibland. Örhänget går alltså att träna i, duscha i och partajja i ;-)

Renskinnsarmband och halsband kan man ha på sig dygnet runt i dusch, träning och när man sover om man vill. Snoddarna blir bara lite smalare, mörkare i färgen, men är mycket hållbara. Detaljer i silver är fint och allergivänligt för de flesta. Berlocker i form av olika snöflingor är i nickelfri metall och är inte allergiframkallande.

Nyckelringar och hängen är små saker som kan vara perfekt som en liten present till dig själv eller en vän.

Klart att nyckelknippan till fjällstugan eller skidboden ska ha ledkryss bling-bling!

Har dragkedjan på väskan, neccesären eller jackang gått sönder, eller kanske vill du bara ge den en liten touch av fjällkänsla? Sätt på ett nytt hänge med ledkryss som är lätt att ta tag i och dra i, även med vantarna på.

Titta in i butiken så ser du alla olika varianter som finns att lägga i påskäggen!
Kanske i ditt eget? ;-)

GLAD PÅSK!